Egyediség és fenntarthatóság a ruhatáradban

Egyedi, kézzel gyártott ruhadarabok és kiegészítők, többnyire újrahasznosított anyagokból, hogy ne csak neked, hanem a Földnek is megérje!

Mi érdekel?

Termékek újrahasznosított anyagokból

Termékek újrahasznosított anyagokból

Varrótanfolyam

Varrótanfolyam

Designer ruhák

Designer ruhák

Rólam

A kézművesség iránti szeretetem gyermekkoromban alakult ki. Olyan családban nőttem fel, ahol a női felmenők mindegyike – a háztartási és a kerti munkák mellett – kötött, horgolt, hímzett, varrt és olvasott. 8 évesen tanultam meg kötni, horgolni, hímezni és 12 évesen már varrógéppel varrtam…

Termékek újrahasznosított anyagokból

Napjainkban a „fast fashion” üzletek ontják magukból az újabb és újabb ruhákat, viszonylag olcsón. Sajnos a minőség sokszor kifogásolható, így ezek a ruházati termékek nem tartósak.

Igyekszem a kiselejtezett, de jó állapotú ruhákat „megmenteni” és kreatív formában újrahasznosítani őket.

Ha neked is fontos, hogy ne termeljünk annyi szemetet és szereted az egyedi használati tárgyakat, kattints a gombra!

Kíméli a környezetet

Napjainkban elképesztően sok hulladékot termelünk. Ennek sajnos a bolygónk és mi magunk isszuk meg a levét. Az újrahasznosítás és a fenntarthatóság segít enyhíteni a károkat.

Megfizethető

A kiselejtezett, de jó állapotú anyagok, amikkel dolgozok, rendszerint olcsóbbak, mint az újonnan készültek. Így az ezekből készült termékek nem csak a környezetet kímélik, hanem a pénztárcádat is!

Kompromisszumok nélkül

Az újrahasznosított anyagokból készült termékek képesek legalább ugyanolyan minőséget nyújtani, mint az új, sorozatgyártott alternatívák.

Így nem csak a környezetet véded, hanem a minőségről sem kell lemondanod!

Varrótanfolyam

A legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig. Jó társaság, jó hangulat, jól felszerelt műhely. 

Megtanulnál varrni, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?  Szeretnél valami kreatív tevékenységet, ami kizökkent a mindennapok monotóniájából? Megjavítanád a saját ruháidat, de nem tudod hogyan kezdj hozzá? 

Nálam megtanulhatod az alapokat, megtanulhatod befűzni és használni a varrógépet.  Folytathatod a haladóban további trükkök és praktikus megoldások megtanulásával.

Ha szeretnél kreatívan alkotni és elsajátítani egy hasznos készséget, kattints a gombra!

Kreativitás

Az alkotás egy mély és emberi igény, ami már az őskortól kezdve bennünk van. Megtanulni varrni nem csak azért jó, mert egy hasznos készséget sajátíthatsz el, hanem mert kiélheted a kreativitásodat és közben ötletes és egyedi dolgokat készíthetsz.

Bármikor jól jöhet!

Gondolj csak bele – akár otthon kell megjavítani valamit, akár magadnak készítenél valami egyedit, vagy  kreatív ajándékot szeretnél adni a barátaidnak, szeretteidnek, a nálam szerzett készségekkel bármelyiket megvalósíthatod!

Remek hangulat

A varrószakkörön, azon kívül, hogy egy neked kényelmes tempóban elsajátíthatsz egy hasznos készséget, egy jó társaság része is lehetsz, ahol már születtek erős barátságok.

Ez van, ha több, hasonló érdeklődésű ember kerül egy helyre. 🙂

Designer ruhák

Manapság a boltok polcai roskadoznak azoktól a ruháktól, melyek bár olcsók, de nincs bennük semmi egyedi és a vásárlói igények kiszolgálása a Földnek is hatalmas teher.

Fontos számodra az egyediség, az eredeti ötletek, a használhatóság, az újrahasznosítás és a fenntarthatóság?

Ha igen, nézz körül nálam, válaszd ki az irányt, gyere el hozzám méretvételre és alkossuk meg együtt a Te stílusodat, hogy az valóban a Te személyiségedet tükrözze!

Egyediség

Legyen szó akár egy ingről, egy szoknyáról, vagy egy esküvői ruháról, amit hordasz a stílusod része. Így teljesen érthető, ha nem éred be a bolti választékkal, hanem valami igazán hozzádillőre vágysz.

Kényelem

A személyre szabott ruhák nagy előnye, hogy pontosan a te méretedre tudom alakítani őket, olyan anyagból, amit szeretnél, így a kényelem is garantált.

Határ a képzelet...

Ha vannak eredeti ötleteid, ne tartsd őket magadban!

Hozd el őket, én hozzáteszem több évtized varrótapasztalatát és együtt megvalósítjuk álmaid ruháját, vagy ruhatárát!