Célok vagy álmok?

Vajon van különbség? Szerintem igen. Mert az álmokból nem feltétlen lesz valóság, míg jó esetben a célokon addig dolgozik az ember, amíg megvalósulnak. Neked melyikből van több? Nekem most már célokból. Nagyon régen mikor megkérdezték tőlem, vannak-e céljaim, szinte azonnal rávágtam, hogy persze. És mik azok? Hát sok pénzt akarok keresni! Oké, oké, de mire akarod költeni? Hát kb. ekkor úgy jártam mint sokszor a teendőimmel. Annyi van, hogy azt sem tudom melyikkel kezdjem, míg végül a napi tervteljesítésem a nullával egyenlő.

A céljaimmal is így voltam. Annyi de annyi volt, hogy egyet sem tudtam felsorolni. És nem is valósult meg egy sem. Na jó, talán egy pár. Pénzt akartam keresni, de nem volt meg konkrétan hogy mire akarom elkölteni. Azt figyeltem meg, hogy ha viszont nagyon tiszta elképzelésem van arról, mit is akarok ezzel vagy azzal a tevékenységemmel elérni, sokkal inkább megvalósul. Mikor kijöttünk Dániába, azért tettük,mert ki akartunk lábalni az adósságból és jobban akartunk élni. Nem csak azért mert itt többet lehet keresni.

Volt egy barátnőm, aki szintén itt dolgozott és egy szép napon azon kapta magát, hogy nem úgy mennek a dolgai, mint anno. Kevesebbet keres, nem tud új helyeket szerezni, semmi nem volt gömbölyű. Rájött, hogy a kezdeti kis céljait elérte és nem tűzött ki újabb, nagyobbakat. Fontos az is hogy valóban a te céljaid legyenek és mondjuk ne a szüleidé, barátoké, kedvesedé. Apu akarja, hogy orvos legyél vagy te? 🙂 Ugyanis engem a saját céljaim tesznek motiválttá. Kinek mi a motivációja? Azt csak ő tudja. Van akit a gyermeke, családja jóléte motivál, van akit egy gyönyörű ház szép kerttel, van akit az, hogy ne legyen főnöke, van akit az, hogy körbeutazhassa a Földet.

Mikor elkezdtem ezt az üzletet én is megkerestem az ismerőseimet és elmondtam nekik mivel foglalkozom és miért jó. Természetesen senki sem csatlakozott hozzám, majd később egyik másik belefogott valami totál más üzletbe. Eleinte nem nagyon értettem miért nem kell nekik az enyém, hiszen ha barátok vagyunk, az azért is van, mert bizonyos dolgokról hasonlóan gondolkozunk. Aztán megértettem és már kicsit sem zavar ez a dolog. Ők azzal tudtak teljes mértékben azonosulni.

Az embert a saját motivációja tartja egy üzletben, és ha megtalálta ezt, ezer százalékig biztosan, na akkor semmi sem robbantja ki onnan. Én mikor utazással kezdtem foglalkozni, nagyon nekem valónak éreztem. Mindig is vonzott ez a téma, mint a mágnes! Voltak időszakok az életemben, amikor csak álom volt és keserűséggel gondoltam rá, de most már nem így van. Nem tudtam még hogyan de azt tudtam, hogy meg fogom valósítani.

Nagyon örültem mikor megtaláltam ezt a másfajta üzletépítési lehetőséget! Azt éreztem, hogy végre!! Ezt kerestem mindig is! Végre én is meg tudom csinálni!! Ha érdekel természetesen szívesen megosztom ezt a módszert veled is. Nincs névlista, nincs telefonálgatás, kávéházi prezentációk, unott arcok, visszautasítás. Egyszerűen imádom! Ha őszinte akarok lenni, nem is tudnám mindezt kivitelezni. Többnyire nagyon zsúfolt napjaim vannak, és ahogy a kedves segítőm mondta a minap, ez nem olyan mint az árokásás; meg kell csinálni ha jó napod van ha rossz, maximum úgy lassabban készül el. 🙂

Itt stresszesen, rossz kedvűen, fáradtan nem tudom kit lelkesítenék be, hogy gyere, csináljuk meg együtt! 🙂 Vissza is kanyarodnék az eredeti témámhoz; álmok, célok. Én olyan embereket keresek akik szeretnek olcsón utazni és másoknak segíteni. De ez így túl sablonos. Képzeld csak el, milyen lenne ha most valaki azt mondaná: csomagolj, holnapra vettem neked jegyet a Maldív-szigetekre! 2 hét, tengerpart, gyönyörű szálloda, all inclusive ellátás, 30 fok, a víz simogató, a parton felszolgálják a kedvenc italod és megkóstolhatod a helyi specialitásokat. Esténként fergeteges zene és a kedvenc programjaid.

Nap végére a víz és az élmények kiszívták minden erődet, este kellemesen elfáradva, visszasétálsz a szállodába, ahol minden és mindenki a kényelmedet szolgálja, befekszel az ágyadba és mosolyogva elalszol. A legszebb, hogy mindezt most már van lehetőségünk megtenni! Hihetetlen hogy egy ilyen cég, mint a Fireflies verseng a mi kegyeinkért és folyamatos újításainak köszönhetően egyre jobb és jobb szolgáltatásokat kínál nekünk, verhetetlen piaci árakon.

Ez nekem egy beteljesült álom, hogy itt lehetek és ezzel az iparággal foglalkozhatok. Sose legyen rosszabb munkám. Én ezzel gond nélkül tudok azonosulni. Nincs kétségem a cég felől sem, mert kipróbáltuk, sőt, a kollégák is folyamatosan tesztelik, és magamban sem. Az egyik vezető mondta egyszer, hogy ez ugyebár javarészt online munka, mi adjuk el a céget és vele együtt magukat is. Itt mi vagyunk a banner (weboldalakon elhelyezett álló vagy mozgó reklámfelület, reklámcsík), a cég csillogó-villogó reklámja! Én igyekszem az egyik legjobb banner lenni és azon vagyok, hogy észrevegyél! 🙂 Remélem sikerült és csatlakozol ehhez a vidám csapathoz!

Kérd a prezentációt vagy keress meg a kérdéseiddel, örömmel segítek! 🙂

Ha bővebb információt szeretnél, akkor kattints ide!

A korábbi bejegyzéseket itt találod.

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype: csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük