2.Kik a tudatos utazók ?

 

A nyaralásra szánt pénzt így is, úgy is elköltöd, igaz? De nem mindegy hol és hogyan!

A tudatos utazók azok, akik a lehető legtöbbet kapják a pénzükért. Plusz, olyasmibe „fektetik” a nyaralásra szánt pénzüket, amik további nyaralásokat eredményeznek.

Nézzük csak!

Amit csinálunk mindössze annyi, hogy megmutatjuk az embereknek, hogy egy apró változtatás az utazási szokásaikon, milyen hatalmas változást idézhet elő az életükben. Lássuk hogyan!

Míg a hagyományos utazási módszerekkel kiadásokat generálsz, addig itt bevételt és további utazásokat. Ha a hagyományos módszert nézzünk: kiesel a munkából, a repjegy, a transzfer, a szállás, pénzt költesz az ott tartózkodás alatt. Míg velünk

Az egyik fiatal és mostanra magas szintet elért vezetőnk elmondta, hogy amióta csatlakozott a céghez, egyetlen Ft-ot sem költött utazásra, mégis sokfelé jártak a kedvesével. Mindezt az utazási bónusza segítségével.

Minél többet utazol, annál több bevételt termelsz. Tehát akkor is keresel, amikor éppen nyaralsz. Többet egyikünk száját sem hagyja el az a mondat, hogy szeretnék utazni, de nincs rá pénzem!

Neked van különbség az utazási szokásaid és igényeid között? Nekünk volt.

Milyen érzés amikor lefoglalsz egy utat pl. 2-3, vagy 500 dollárral olcsóbban mint máshol? Ugyanarról az útról beszélek. Nem a pincében, vagy a recepción fognak elszállásolni. Minden tökéletesen ugyanaz.

Csak TE nem. Mert te felvilágosult utazó vagy, aki tudja hol kapja a legjobbat a pénzéért.

Tudatos utazó lehetsz, aki tisztában van a piacon jelenleg elérhető legjobb ajánlatokkal, pénzt ,időt és energiát takarítva meg.

Szeretnéd megízlelni milyen ez? Amikor akár a szálloda előtt állva lefoglalhatod a szobád.

Amikor nem kell számolgatni, előre tervezgetni, kalkulálni. Nem a helyi szupermarketbe mész reggeliért, hanem végre beülsz az étterembe. Nem főzöl és mosogatsz egész idő alatt, csak mert így olcsóbban kijön.

Hiszen egész évben dolgoztál. Megérdemelsz 1 vagy 2 hét gondtalan kényeztetést és kikapcsolódást,nem? Biztos vagyok benne, hogy igen. Szeretnél olyan tájakra eljutni, amiktől eláll a szavad?

bora_bora41

Profitálj a turizmusból Te is! Hogyan? Ismerd meg a 3 lépéses rendszert!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük