A világ 10 legkirályabb úszómedencéje

Grace Santorini, Santorini, Görögország: ha létezik ennél pompásabb kilátás egy úszómedencéből, akkor mondjátok nyugodtan, de nálunk ez a négycsillagos hotel viszi a prímet. Több mint lélegzetelállító. Egy éjszakára 475 fontot kóstál.

Hanging Gardens Ubud, Bali: azaz sok dolog van mi csodálatos, de a trópusi függőkerteknél úszómedencével semmi sem csodálatosabb. Pláne ha az Balin van. Egy éjszakára 400 fontért.

Amangani, Wyoming: ha a hegyek között (a Yellowstone Nemzeti Parkban) szeretnél eltölteni néhány forró nyári napot, akkor ez lehet a jó választás. 520 font egy éjszakára.

Alila Villa, Uluwatu, Bali: 100 méternyire az Indiai Óceántól, a Hotel Sunset Cabana nevű bárjából élvezheted a naplementét, vagy a napfelkeltét, és szelheted a kilométereket a hűsítő habokban. Persze csak akkor, ha ki tudsz pengetni 400 fontot egy éjszakára.

Amangiri, Utah: ha a Grand-Kanyonnál jársz, ezt az úszómdencét semmi esetre sem szabad kihagynod. Hajrá. 710 font/éjszaka

Bill&Co, Mykonos: marokkói stílus, hihetetlen panoráma, két koktél, és egy fürdőruha, vagy még annyi se. Mindezt 280 fontért egy éjszakára.

Jumeriah Dhevanafushi, Maldív-szigetek: lélegzetelállító kilátással az óceánra, a hotel fúziós étterme előtt fekvő medencében illik megmártózni a vacsora előtt (vagy után). Egy éjszakára 860 fontba kerül az ellátás.

Rahimoana, Eagles Nest, Új-Zéland: ki mondta, hogy Új-Zélandon nincs semmi. Sasfészek egész biztosan van, ráadásul ilyen pompás kilátással és úszómedencével.

Saruni Samburu, Kenya: ha luxus szafarit szeretnél, akkor ezt a hotelt vedd célba a rezervátum kellős közepén. Nem fogod megbánni. Majdnem 3000 fontba kerül.

W, Hong Kong: a világ legmagasabban lévő medencéjét látod most a képen, amely a 76. emeleten helyezkedik el. Itt tartózkodni olyan érzést nyújt, mintha Isten lennél az Olümposzon. És csak 205 font egy éjszakára.

 

http://www.stylemagazin.hu/hir/A-vilag-10-legkiralyabb-uszomedenceje/15738/utazas

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük