Ugye te sem vagy robot?

Ugye te sem vagy robot?

Ennek szívből örülök, mert különben nem lenne szükség network marketingre és a benne dolgozókra. Ránk sem. A cégek csak kiírnák, hogy mit tud a termékük, elolvasnád az adatokat és a józan ész alapján megvennéd vagy használnád azokat.

Sokan ezt várják különben és nem értik, hogy miért nem özönlenek hozzájuk! Hiszen ez a valaha volt legjobb cég, a legjobb termékkel, hát miért nem látja ezt mindenki?? Ha valakinek anyagi problémái vannak és elé raksz egy szuper üzletet, ami megoldja ezt, nem be kéne mindenkinek lépni?

Aki épített már üzletet biztos járt úgy hogy felvértezve minden tudással és lelkesedéssel megkereste az egyik barátját, ismerősét (mert már a rendezvényen, képzésen bevillant neki) akinek tuti fix hogy ez a dolog hatalmas segítség lenne, mert pont ez az ami neki kell ….és és NEM kellett neki!!! Segíteni akarsz embereknek akiknek több pénzre vagy szabadidőre van szükségük és egyszerűen nem látják meg benne azt amit te. Nem tudtam átadni ami bennem volt! Ettől szenvedtem.

Most már tudom, hogy az emberek kicsit sem így működnek. 🙂 Persze nagyon fontos a kiváló, stabil termék, különben tiszavirág életű lesz az üzlet, de inkább érzelmi alapon döntenek és az alapján, hogy az ő problémájára megoldást kínál-e vagy sem.

Tud azzal az emberrel dolgozni, az ő tempójában, a rendelkezésére álló szabadidővel és az ő adottságaival megvalósítható-e vagy sem. Valljuk be, nem mindenki szónok és a mestere a testbeszédnek, meg a kérdezés technikának. Szuper dolog, ha van ezekben némi jártasságod, de nem mindenki van így ezzel. A kommunikáció viszont nagyon fontos minden üzletben. Ha nem is tudsz, legalább szeress kommunikálni!:-) A többit meg tudod tanulni!

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. Ez az egész erről szól. Úgy gazdagodhatsz meg, hogy közben nyugodtan alszol.:-)

Csak úgy tudunk segíteni másoknak, ha valamennyire fel tudjuk venni az ő nézőpontjukat. Hallottad már ezt? „Ismerkedj, csinálj több telefonhívást, több prezentációt”. Félreértés ne essék, ez nem a lustaság, de nem biztos hogy van ilyesmire lehetőséged.(arról nem is beszélve mennyire van kedvedre a sok elutasítás után)

Mennyire vagy hiteles az ismerőseid előtt? Szerintem tudom a választ. Főleg ha Ausztriában mosogatsz vagy Dániában takarítasz. 🙂 Mennyire könnyen veszed fel a gazdag, befutott üzletember szerepét ( napi 10 óra güri után) és ismerkedsz idegenekkel, hogy üzletről beszélhess velük? Pláne ha ez mondjuk nem az anyanyelveden történik?
Ha például külföldön élsz, igencsak lecsökken azon emberek száma, akiket fel tudsz hívni. Amitől ez még izgalmasabb, hogy te kb. akkor indulsz munkába, amikor mindenki más befejezi és hazafelé tart. Ez egy más dimenzió.
Megváltozott a világ és ezzel együtt a hálózatépítő szakma is. Ki szeret olyanokkal beszélni akiket nem érdekel, olyanokra várni, akik nem jönnek el, és ki szereti az elutasítást?

Még egy fontos dolog! Itt úgy lehetsz sikeres ahogy vagy, amilyen vagy. Amilyen típus vagy te, olyanokat fogsz vonzani. Mert ők tudnak azonosulni veled. Nem kell kibújnod a bőrödből és nem érzed azt hogy „áh, én ezt nem tudom megcsinálni. Én teljesen más vagyok.” Arról nem beszélve, hogy még ha meg is próbálod leutánozni a szponzorod/vezetőd, a te szádból nem biztos hogy úgy fog ám hangzani.

Mikor az egyik vezető pillanatok alatt olyan beszédet tartott nekem az ajtóban (épp indultunk), hogy engem tuti meggyőzött volna! Olyan egyszerűnek tűnt! De nem hogy elmondani, megjegyezni sem tudtam! 🙂

Mintha egyeseknek ez volna a világ legtermészetesebb dolga. Felkelteni mások érdeklődését. Igen, persze, gyakorolni kell és annál jobban fog menni…bevallom irtó lámpalázas vagyok. Hiába tudok mindent az adott témában, elég nehezen tudom előhívni akkor, amikor szükségem van rá.

A suliban is mindig ettől szenvedtem! Ezért sokkal jobban szerettem az írásbeli dogákat. Jobban ki tudok bontakozni írásban, mint szóban. Aztán persze idővel elmúlik az izgalom és az embernek letisztulnak a gondolatai, de addig is el kell jutni valahogy!

Ha bővebb információt szeretnél, akkor kattints ide!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype: csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük