Te tudatos utazó vagy?

Ez egy svájci törzsutas klub, és amit csinálunk mindössze annyi, hogy megmutatjuk az embereknek, hogy egy apró változtatás az utazási szokásaikon, milyen hatalmas változást idézhet elő az életükben. Lássuk hogyan!

Míg a hagyományos utazási módszerekkel kiadásokat generálsz, addig a Fireflies-szal bevételt és további utazásokat. Ha a hagyományos módszert nézzünk: kiesel a munkából, a repjegy, a transzfer, a szállás, pénzt költesz az ott tartózkodás alatt. Míg a Fireflies-szal…Az egyik fiatal és mostanra magas szintet elért vezetőnk elmondta, hogy amióta csatlakozott a céghez, egyetlen Ft-ot sem költött utazásra, mégis sokfelé jártak a kedvesével. Mindezt az utazási bónusza segítségével. Minél többet utazol, annál több bevételt termelsz. Tehát akkor is keresel, amikor éppen nyaralsz. Hidd el, a csapatod is ezt fogja másolni. 🙂

Szeretnéd kipróbálni a repülés élményét? Vagy megnézni az azúrkék tengert?

Bizonyára ismered az érzést amikor közeledik az indulás időpontja. Mikor mész nyaralni.

Az utolsó napokban már semmi nem tudja kedvedet szegni, még a munka sem:-) Izgalommal teli várakozás, készülődés, pakolás. Akár családdal, akár barátokkal mész, alig várod, hogy végre ott és együtt legyetek. Megvan a terv hova mentek, hol fogtok megszállni, mit fogtok csinálni, és hogy milyen fantasztikus lesz az egész.

A készülődés, az utazás izgalma, a kikapcsolódás, feltöltődés, új élmények….ki ne vágyna ezekre? Mert az utazásra, kikapcsolódásra senkinél sem kell igényt ébreszteni, mindenkinek veleszületett, természetes igénye van rá. Az internet által most már pillanatokon belül el tudjuk juttatni az információt a barátainknak, ismerőseinknek merre jártunk, milyen szuper ajánlatot „csíptünk el”! Nálunk ez nem ritka eset, hanem mindennapos. 🙂

Biztonságban tudhatod magad és a családod az utazásaid során a 24 órás, anyanyelveden elérhető hotline ügyfélszolgálat segítségével. És ez csak egy része a profin összeállított szolgáltatásoknak, amik a Te igényeidhez vannak kialakítva. Rengeteg kutatás, fejlesztés eredménye az, amit most a kezünkben tarthatunk. Bátran kijelenthetem, piacvezető szerepet töltünk be. És akkor még nem beszéltem a csapatról!

Júniusban voltunk egy nagyszabású céges rendezvényen, majd néhány kisebb prezentáción. Bevallom, kicsit irigykedve figyeltem a többieket, akik összeszokott csapatként voltak ott. Mi ezekből sajnos kimaradunk, nem tudunk nap mint nap köztük lenni, osztozni a sikereikben. Az internet segítségével nyomon tudom követni, de ott lenni élőben és együtt örülni velük, az mégiscsak más lenne. Mindenesetre örülök, hogy ilyen képzési rendszerünk van, és egy ilyen összetartó, egymás sikereinek örülni tudó csapat tagja lehetek.

Még ha csak távolról is. Jó látni, hogy milyen változásokon, fejlődésen mennek keresztül. Ki előrébb tart, ki egy kicsit lemaradva, de már körvonalazódni látszanak a célok és ráléptünk az útra ami elvisz az álmainkhoz.

Van élet a regisztráció után. 🙂 Sőt, ott kezdődik csak el igazán! Sok cégnél azt tapasztaltam, hogy a cél a regisztrálás és utána kevesebbet tudnak vagy akarnak foglalkozni az újoncokkal. Meg kell őket tanítani, ez nyilván idő és energia és mire újabb bevételt hoznak, eltelik néhány hét,hónap. Sokan sosem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Itt én személy szerint rengeteg segítséget kaptam és kapok is, ráadásul a képzési rendszer is szinte automatikus. Bárki számára elérhető. A dolog abszolút másolható! Te is meg tudod csinálni!

Tudatos utazó lehetsz, aki tisztában van a piacon jelenleg elérhető legjobb ajánlatokkal, pénzt ,időt és energiát takarítva meg. A turizmus igen dinamikusan fejlődő iparág. Évről évre nő az utazók száma és ha azt is figyelembe vesszük, hogy egy nyaralás, kikapcsolódás nem pár ezer Ft-os tétel, nagyon megnézzük hol költjük el, másrészről pedig kapunk egy képet arról mekkora összegek fordulnak meg itt. Szerintem mindenképp érdemes ebből a profitból részesedni.

Valamikor foglalkoztam jogvédelemmel. Nem egy hálás szakma a biztosítási ügynöké. Olyan eseményeket vetítesz előre a kedves ügyfélnek, amik egyrészt remélhetőleg sosem fognak bekövetkezni, másrészt kicsit sem pozitív a rezgése. És ebből kell jó sok, hogy pénzt is tudjál vele keresni. Mennyivel kellemesebb olyan jövőről beszélni, ahol azt ecseteled, hogy milyen álomutakra tud elmenni a családdal/barátokkal és még az anyagi problémáitól is megszabadulhat?

Próbáld ki!

Ha bővebb információt szeretnél, akkor kattints ide!

Kérd a prezentációt vagy keress meg a kérdéseiddel az alábbi elérhetőségeken!

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype: csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük