Te látod a különbséget?

Neked van különbség az utazási szokásaid és igényeid között? Nekünk volt. Többnyire örültünk, ha eljutottunk a Balatonra. Ami persze nem rossz, de ki ne vágyna valami egzotikus helyre, a homokos tengerpartra…és az sem mindegy, hogy meg kell nézni mire költünk, vagy nem. Konkrétan a nyaralást egész máshogy képzeltem el. Elég körültekintető kalkulációt kellett készíteni, hogy tudjuk meddig nyújtózkodhatunk, mennyi pénzünk lesz mikor visszajövünk, mennyivel kevesebb fizut fogunk kapni. Hát ilyen volt, egy jól megérdemelt nyaralás. Ismerős ez valakinek?

Merőben más az, amikor szerencsésnek érzed magad hogy milyen isteni áron foglaltad le a pihenésed, mégis 5 csillagos szolgáltatást kapsz, milyen biztonságban tudhatod magad és a szeretteid, ÉS mindezt úgy, hogy utazási bónuszt használtál, tehát egy Ft-ot nem költöttél. Sőt! A nyaralás alatt még pénzt is keresel! Neked jól esik, amikor lefoglalsz egy utat pl. 2-3, vagy 500 dollárral olcsóbban mint máshol? Ugyanarról az útról beszélek. Nem a pincében, vagy a recepción fognak elszállásolni. Minden tökéletesen ugyanaz. Csak TE nem.

Mert te felvilágosult utazó vagy, aki tudja hol kapja a legjobbat a pénzéért. Szeretnéd megízlelni milyen ez? Amikor akár a szálloda előtt állva lefoglalhatod a szobád. Amikor nem kell számolgatni, előre tervezgetni, kalkulálni. Nem a helyi szupermarketbe mész reggeliért, hanem végre beülsz az étterembe. Nem főzöl és mosogatsz egész idő alatt, csak mert így olcsóbban kijön. Hiszen egész évben dolgoztál. Megérdemelsz 1 vagy 2 hét gondtalan kényeztetést és kikapcsolódást? Mi biztosan meg. Olyan tájakra eljutni, amiktől eláll a szavad? Kitágul a világ és azt kérdezed: hol éltem én eddig?

Olyan üzletekből könnyű magas jutalékot kifizetni, amiben túl vannak árazva a termékek. De mi van akkor, ha valaki körülnéz a piacon és azt látja, hogy neki eladnak 3 éjszakát 1000 dollárért valahol, és ugyanazt sokkal olcsóbban is megkapja és még csatlakozási/rendszerhasználati díjat sem kell fizetnie. Szerinted hosszú életű lenne a cég? Nem hinném. Meggyőződésem, hogy amiben átverés van, előbb utóbb eltűnik a süllyesztőben. Legyen az bármi. A trénerem szokta mondani, hogy aki pilóta játékra adja a fejét, az sosem fog nagy üzletet építeni. Nemcsak azért mert arra nem lehet, hanem mert legbelül tudja, hogy amit csinál az rossz, és visszafogja saját magát. Ilyesmire nem csinálnak hosszú távú marketing tervet sem.

 

Ez az üzlet nagyon gyorsan építhető(rajtad és a rendelkezésedre álló időn múlik) és úgy szabadulhatsz ki az anyagi csapdából, hogy közben másoknak is segítesz eljutni oda, ahova vágynak. Mikor eljutok egy bemutatóra leesik az állam. Be szokták mutatni élőben az összehasonlítást, hogy micsoda áron juthatunk el álmaink nyaralására és adhatjuk meg a lehetőséget másoknak is. Belegondoltál már abba, hogy mekkora a turizmus utáni piaci részesedés? És ha tényleg korrekten csinálod, mekkora piacon tudsz dolgozni? Nem vagy bekorlátozva, az egész világ a te piacod, hiszen van egy online utazási irodád! Nem kell semmit fizikailag elszállítanod sehová! Csak internet kell hozzá és utazási kedv!

Biztos vagyok benne, hogy az emberek mindig is fognak utazni és keresni fogják azokat a lehetőségeket,ahol a legjobbat kapják a pénzükért. Aki nem megy nyaralni, vagy nem szeret (ez a kisebb százalék ha egyáltalán van ilyen) vagy nincs rá pénze. Ha az utóbbi, annak tudsz segíteni. A késztetés megvan benne.

Mikor egyénileg utazol egész más áron tudsz hozzájutni egy úthoz, mint egy olyan hatalmas cég, mint a miénk. Mint a kisker és nagyker közötti különbség. Nagy tételnél jóval nagyobb engedmény. A Fireflies hamarosan nagykereskedő lesz. Ez rengeteg előnnyel jár. Le tud szerződni neves utazási irodákkal, és pl. charteres utakhoz tudsz ezután hozzájutni. Minden termék és szolgáltatás után jutalékot fizet .

Ha te ebben az üzletben tevékenykedsz, és az emberek akik rajtad keresztül ismerték meg a rendszert, utaznak, mert az ár-értékarány és garanciák miatt megéri, ráadásul a cég profitot oszt vissza, szerinted lojálisak maradnak és jövőt építenek neked a családodnak, a kollégáidnak?

Mi a cég filozófiája? Ha itt árban és minőségben megkapod azt amit máshol, (és akkor még nem beszéltünk a többi előnyről, de tudjuk, hogy vannak,) plusz jutalékot oszt vissza, te lojális maradsz? Rajta keresztül foglalsz vagy sem? Én azt gondolom igen. Ez egy jól kitalált és felépített öngerjesztő folyamat. Az emberek eddig is költöttek erre, ezután sem fognak engedélyt kérni. Elvileg mindegy hol költöm el a nyaralásra szánt pénzem. De így most már azt mondom nagyon nem mindegy. Így nem költség,hanem inkább egy jó befektetés! 🙂

 

Kérd a prezentációt vagy keress meg a kérdéseiddel az alábbi elérhetőségeken!

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype: csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük