Te bármit megtehetsz?

Az üzlet nem csak a termék!

Olyan embereket keresek akik stabilan sok pénzt akarnak keresni.

Az én ajánlatom nem az hogy vedd meg a terméket, hanem hogy gyere velem, én elvezetlek oda ahova te szeretnél menni, megmutatom hogyan tudsz ebből pénzt keresni, hogyan fogod elérni a célod.

Az ajánlatom nem a termék!

Ez a cég ajánlata, de emberek nem cégekhez hanem emberekhez csatlakoznak. Persze a termék adja az alapot, a stabilitást és fantasztikus amikor hallod, olvasod, látod a terméktapasztalatokat ( ami itt nálunk különösen felüdítő és látványos) , de alapvetően nem ez működteti a dolgot.

Ami működteti: emberek álmai, céljai, víziója. Nem vagyok beléptető robot.

Benne van a személyiségem, az álmaim, a segítségem, a gondolataim, ami ahhoz kell, hogy egy remek csapat összeálljon és ennek segítségével mindenki álma megvalósuljon. Biztos tudod, hogy van csapatszellem, meg hogy csapatban sokkal több minden elérhető. Egyesülnek ezek a dolgok és egy ilyen motivált és dinamikus csapat részének lenni…nagyon jó dolog.

Nem értél még el semmit?

Abból hogy én felsorolnám mennyi mindent értem már el, lenne bármelyikünknek pénze vagy sikere? Nem hinném. Ha viszont elmondom neked, mi a tervem és mit akarok elérni, te hozzáteszed a magadét, lesz belőle siker? Szerintem sokkal inkább. Nem az lényeg mit tettél eddig, hanem hogy mit fogsz. Téged mi mozgat meg? A múlt vagy a jövő?

Tudsz segíteni másoknak? A jövőkép az, ami motiválja az embereket.

Még csak nem is a tudáskülönbség eredményez hatalmas különbséget a csatlakozók számában. Én olyan embereket követek, akik valamiben kicsit jobbak nálam. Lehet, hogy csak gondolkodásban!

Az üzlet nem csak a termék! A network marketing abszolút emberi üzlet. Emberek, emberi érzések mozgatják. Hatalmas dolgokat érhetsz el vele. Nem csak a pénzt. Lehetsz valaki. Amíg a munkahelyeden mindig lesz egy főnököd, aki ha akar földbe döngöl kedvére. Az emberi oldala nagyon más. A hit, remény, álmok, víziók…

Az emberek máról holnapra élnek, nincs jövőképük, víziójuk. Nekem van egy álmom.

Itt és most lehetőségem van ezt elmondani neked.

Egy remek csapatban akarok dolgozni, a magam ura lenni, azt csinálni, azt megvenni amit akarok. Szabadidőt, amit a szeretteimmel tölthetek. Nem akarom valaki másnak végig robotolni az életemet úgy, hogy közben én nem haladok a céljaimmal, nem tudok leülni és elolvasni egy jó könyvet, beülni egy hangulatos helyre vacsorázni. Világ körüli útra szeretnék menni, megnézni minden csodát és pihenni amikor kedvem tartja. Sárkány repülőzni, búvárkodni, hajókázni, nyelveket tanulni. Szabadon akarok rendelkezni az időmmel, pénzemmel, gondolataimmal, szándékommal.

Amit nem akarok: engedélyt kérni, hogy szabadságra mehessek, bosszankodni, hogy milyen kevés pénzzel szúrják ki a szemem, végig mászni a ranglétrát egy munkahelyen és hogy más mondja meg, mit csináljak, mikor és hogyan. Többet nem magamra erőltetni a munkát, csak mert különben nem lesz miből ezt meg azt kifizetni. És ha valakivel nem akarok dolgozni, akkor nem kell lenyelnem a baromságait, csak mert ő a főnököm.

Mikor az ember gyerek, a szülő mondja meg hogy, mit tehet és mit nem. Főleg hogy mit nem! 🙂 Gondolom nem csak én ábrándoztam arról gyerekként, hogy ha majd felnövök, bezzeg azt fogok csinálni amit akarok! Mikor felnősz, a főnököd és a pénztárcád mondja meg. Nem lenne itt az ideje véget vetni ennek? 🙂

Kérd a prezentációt vagy keress meg a kérdéseiddel az alábbi elérhetőségeken!

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype: csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük