Nekem van egy álmom…

Itt bátran kifejezésre tudod juttatni önmagad. Én nem vagyok felkészülve arra hogy kiálljak X ember elé és profin összeszedetten beszéljek akár az üzletről, akár az álmaimról! Úgy, hogy azok az emberek be is csatlakozzanak!

Képzeld el, hogy az üzletedet olyan szinten tudod más emberek számára szimpatikussá tenni …. Újra bele fogsz szeretni a saját üzletedbe!

Eleged van a reklám-zajból? Eleged van a mindent elárasztó marketingből?

Nem csak a bizalom és a szimpátia fontos, hanem hogy az akitől hallasz az adott dologról, mennyire hasonló hozzád, mennyire tudsz vele azonosulni. Egyszerűen átjön a személyisége.

A csapból is reklám folyik és mindenki el akar adni mindent. Szeretsz vásárolni? Én imádok. Szereted ha rád akarják tukmálni? Én nagyon nem. Egyszerűen már immúnis vagyok ezekre. Meg sem látom vagy ideges leszek tőle. Ha viszont szükségem van valamire vagy fel tudják kelteni az érdeklődésem,azt szívesen veszem. De akkor sem a személytelen vásárlási formát választom. Főleg,ha utána még sokáig kapcsoltban szándékozom maradni az illetővel. Volt már, hogy hallottál valamit ettől az embertől meg aztán egy másiktól és végül a másodiknak igent mondtál? Bizony én pont így jártam! 🙂

Mikor a facebookon először megkeresett valaki, nemet mondtam.
Aztán megkeresett még valaki, nem tudnám megmondani mi volt az ami miatt, de neki végül igent mondtam. Nem bántam meg, fantasztikus emberek -Ő és a felesége-, és persze nagyon türelmesek. Amíg én itt próbáltam rehabilitálódni a múlt kudarcaiból, ők lankadatlan energiával segítettek, támogattak, nem sürgettek és nem éreztem azt, amit anno mindig a szponzoraimnál, hogy ha nem hozol eredményeket, akkor már nem kapsz figyelmet és segítséget sem. Szép lassan megismertük egymást, és meglett a döntés, csatlakoztunk. Nekem az is fontos volt, hogy láttam, ők sem szupermenek, ugyanúgy voltak időnként problémáik és nem mutatták magukat tökéletesnek, hiper szuper sikeresnek.

Szerinted mi motiválja jobban az embereket jelen körülmények között, hogy megvegyék azt a rengeteg terméket amit rájuk zúdítanak,vagy hogy anyagilag jobb helyzetbe kerüljenek? Igen, a termék az,ami biztosítja az üzlet alapját és élethosszát! De valójában csak egy kellék. Kiváló kellék, hozzáteszem. 🙂

A legtöbb embernek van bármi esélye arra hogy a munkahelyén annyit pénzt tudjon keresni, ami elég mindenre? Épp hogy, de leginkább semmire nem elég a pénz amit egy munkahelyen lehet keresni. Már így is jócskán felborult az egyensúly szeretem és nem szeretem dolgok arányát illetően.

Onnantól hogy reggelente kinyitod, odáig hogy este behunyod a szemed, mi az amit muszájból és mi az amit saját örömödre csinálsz? Nem lenne itt az ideje változtatni ezen?

Alkalmazottként be vannak határolva a lehetőségeid. Nem igazán tudsz hónapról hónapra bevételt növelni, túlórázni tudsz, de hacsak nem léptetnek elő, a fizetésedet nem tudom számottevően növelni. A lehetőség, hogy idővel kevesebb munkaórával (vagy kötetlen munkaidővel, vagy netán otthonról) több pénzt tudjál keresni, egy munkahelyen igencsak nehézkes.

Nem kell neked szuper sztárnak lenned. Ez lényeges. Nem számít, hogy nem voltál sikeres, az a múlt. Ha te dadogsz, akkor egy csomó dadogós fog hozzád csatlakozni 🙂 Egy biztos: meg fogod találni a hozzád hasonló gondolkodású embereket!

Az emberek máról holnapra élnek, nincs jövőképük, víziójuk. Nekem van egy álmom.

Itt és most lehetőségem van ezt elmondani nektek. Ha nem vagy még arany, platina, gyémánt stb. vezető nincs lehetőséged színpadra állni és erről beszélni…nos akkor várnod kell, vagy követhetsz és megteheted ugyanígy. 🙂 Semmi sem különösen nehéz, ha pontosan tudod a lépéseket és hajlandó is vagy végigcsinálni. Én itt leszek.

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken.

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype: csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük