Mitől más és miért működik?

A világ hatalmasat változott és hála istennek az üzletépítésben használt módszerek is.

Mint mondtam a network marketingben láttam fantáziát a kezdetektől, de a módszerek….mondhatott bárki bármit, nekem nem működtek.

Márpedig ha neked nem működik valami, győzködhetlek reggelig, „motiválhatlak” különböző puccos rendezvényeken, mutathatok neked olyan sikeres és gazdag embereket akik már megcsinálták,amilyet csak akarok, igaz?

Olyan technológia kell ,ami NEKED működik.

Különben hamar oda a kezdeti lelkesedés,ha nincs sikerélmény…Mert ha neked sikerélményed és ezáltal bevételed van,akkor nemigen kell győzködni, hogy dolgozzál vagy hogy ne lépj le egy másik üzletbe.

Sokszor vettem részt olyan rendezvényeken,ahol azzal próbáltak érzést és reakciót kiváltani, hogy gazdag és szinte máról-holnapra sikeressé vált embereket mutogattak és velük példálóztak.

Nem tudom kiből milyen érzést vált ki az ilyesmi, de nálam pont az ellenkező hatást érte el. Engem ez kicsit sem inspirált. Egyszerűen nem volt reális. Nem láttam az én utamat, a saját lépcsőimet.

Az egyik kedvenc bölcsességem pont ezt mondja: „A sikerhez vezető lift nem működik. Használd a lépcsőt,lépésről lépésre! „ Na valami ilyesmi. 🙂

A napokban felhívott Magyarországról az egyik biztosító üzletkötője. Azt szerette volna ha lecserélem a meglévő lakásbiztosításunkat az általa kínált termékre. Udvariasan megmondtam neki, hogy ez most kicsit sem érdekfeszítő a számomra.

Nem is emlékszem mikor tudott valaki valamit eladni nekem telefonon keresztül. Tapasztalatom szerint egyre kevesebbet használjuk a telefont ilyesmire. Szerinted mennyire működő képes dolog ez?

Azelőtt persze én is ezt csináltam, de most már van egy sokkal jobb módszerem erre!

A legviccesebb hogy akkor találtam rá,amikor éppen nagyban szórtam spammel az ismerőseimet !

Tudjátok,az a fajta levél amiben én leírom, hogy milyen isteni amivel foglalkozok és hogy neki is ezt kéne tenni. De valamiért nem érdekli,nem válaszol és nem akar őrülten csatlakozni a csapatomba! Sőt! Némelyek kifejezetten dühösek lettek! 🙂

Persze most már értem miért. Volt, aki viszont nagyon kedves közölte, hogy nem érdekli.

A lényeg, hogy nyúlfarknyival sem jutottam közelebb a célomhoz, sőt kezdett egy kis ideges feszültség lenni a gyomromban. Nagyon örülök ,hogy soha többet nem kell ezt csinálnom! Ami még jobb, hogy másoktól sem várom ezt !

Nekik is tudok megoldást mutatni! Mert ha én utálok valamit csinálni, hogyan várjam el a csapatomtól? Mekkora növekedést és munkakedvet remélhetek? Hosszútávú és jól működő megoldások kellenek. Mert építhetek én hatalmas csapatot, még akár rövid idő leforgása alatt is, de mi van a stabilitással ?

Masszív és önműködő csapat legyen, különben folyton arra megy el az energiád, hogy kezelsz benne dolgokat. Elmennek a munkatársak, nem erre fordítják az energiájukat, mert valamiből meg kell élni…stb. Ismerős? 🙂

Ezeken én is mind végig mentem. De most már látom, hogy lehet stabil, jól működő és napról napra sikeresebb csapatot építeni. Egyrészt van mire, van egy termék ami biztosan megállja a helyét a piacon, és megvannak az eszközeink.

Sokan gondolják, hogy egy üzletbe az elején érdemes csatlakozni. Ez nem bizonyult igaznak. Ismertebb a termék, több a tapasztalat, nagyobb a bizalom. Sokkal fejlettebb a képzési rendszer, a segédanyag, az eszközök a terjesztésre. Szóval bármikor itt az ideje, hogy elkezdj pénzt keresni!

Ha érdekel a megoldás, vagy további információt szeretnél, kattints ide vagy keress az alábbi elérhetőségeken !

Üdvözlettel :

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype : csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük