Miért a Fireflies és miért én?

Nem vagyok még vérprofi, de amit csinálok, azt szívvel-lélekkel csinálom és hajlandó vagyok mindig tanulni. Általában ha 1 évig nem történik semmi említésre méltó egy üzletben, az emberek túlnyomó többsége abbahagyja.

Én nem tettem.

Mindvégig láttam benne azt, amit az első perctől fogva és képtelen voltam feladni. Minden adott volt, csak a megoldást kellett megtalálnom. HOGYAN TUDOM ÉN EZT MEGCSINÁLNI ÉS HOGYAN SEGÍTHETEK MÁSOKNAK?

Ez egyben garancia neked is, hogy holnap-holnapután nem fogod azon kapni magad hogy már egy másik üzletbe invitállak, mert találtam egy jobbat. Számomra ez a legjobb. És ez nap mint nap be is bizonyosodik. Láthatod te is ha csatlakozol a csapatunkhoz.

Ez a cég 15 éve működik, 4 éve foglalkozik az online turizmussal, és ez alatt elérte, hogy jelen van 77 országban, stabilan növekszik és fejlődik.

Folyamatosan a piac igényeinek megfelelően alakítja a kínálatát, új technológiákat vezet be így azt gondolom továbbra is piacvezető lesz.

A turizmus szintén az online világ irányába terjeszkedik, a számok önmagukért beszélnek. Nem untatnálak vele, hogy az emberek hány százaléka keres és foglal már a neten keresztül és mennyi utazási irodában, de annyit mondok, jócskán megváltoztak az arányok.

Épp most olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket mely szerint a szálláshely kiválasztása során továbbra is az ár és az online értékelés/barátok véleménye a legfontosabb szempont. És itt megint van egy nagyon nagy előnyünk. A cég legújabb fejlesztései között van a Tripadvisor használata is.

Mi a Tripadvisor?
A Tripadvisor utazással kapcsolatos tartalmakat, szállásokkal, éttermekkel, látványosságokkal kapcsolatos ajánlókat, kritikákat megosztó oldal, amely nagyrészt az olvasói visszajelzéseken alapul. Tehát csak megnézed az adott szálláshely véleményezettségét és informálódhatsz.

Ez is bizonyítja, hogy a cég igyekszik folyamatosan a mi igényeinkhez alkalmazkodni.

A mai generáció el sem tudná képzelni (már én sem) internet nélkül. Ha már az internet szóba került, én itt élek ugyebár, távol Magyarországtól és sokan vagyunk még így ezzel. Rengeteg magyar él szerte a világban és nem biztos hogy azt csinálja jelenleg amit szeretne. Átmeneti megoldásnak persze jó lehet bármi,de egy idő után szeretnél visszatérni a megszokott és normális,általad megálmodott életritmusba. Ideig-óráig sok mindent el tudunk viselni, mert a cél ott lebeg (meg nincs más választásunk) , de aztán belefáradunk, ha nem történik semmi.

Az internet és az interneten keresztül végezhető munkák hatalmas segítséget nyújtanak, hogy ne korlátozódjunk le és valóban csak a képzeletünk szabhasson határt , milyen és mekkora üzletet építsünk.

Szívesen vennéd ha többet tudnál utazni és még pénzt is keresnél vele? Ráadásul nem is keveset? Másoknak is segítenél, hogy ugyanezt megtehessék?

Ha a válaszod igen, keress az alábbi elérhetőségeken és tudd meg hogyan!

Ha bővebb információt szeretnél, akkor kattints ide !

Ha bármi kérdésed van,keress az alábbi elérhetőségeken.

Üdvözlettel :

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype : csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük