Mi a megoldás?

Mondtam, hogy őszintén fogok írni, úgyhogy ennek jegyében folytatom.

Igen, még mindig vannak helyek amiket takarítok és addig nem is fogom feladni ezeket, amíg nincs olyan bevételem ebből az üzletből, amitől én teljes biztonságban érzem magam.

Régen, amikor üzletet építettem, ezek a fázisok sosem voltak láthatók a külső megfigyelőnek. Talán ettől sem volt hihető, hogy igen, ő is egy hús-vér ember, és lehet, hogy onnan kezdte ahonnan én. Csak azt láttam, hogy itt vagyok, a béka bizonyos testrésze alatt és itt van egy ember,aki remek előadó, gazdag és sikeres. Hogy fogom én ezt megcsinálni? Nem vagyok én magas ugró !

És ahogy a kedvenc szponzorom mondta : nem számít, hogy 1 hónap vagy 1 év alatt csinálod meg, a lényeg, hogy megcsináld!

Persze senki sem mondta, hogy nem válthatod meg 1 hónap alatt a világot és érhetsz el bármilyen vezetői szintet.

Hiszen Te tudod meddig érnek rá az álmaid, de itt teljesítmény kényszertől nem kell tartanod, az biztos.

Tudom, hogy a szponzorom őszintén segít, hogy kikerüljek ebből a taposómalomból. Én is ezt fogom tenni a munkatársaimmal.

Nem panaszkodom, mert szép lassan elkezdtük kifizetni az adósságainkat, viszont a 22-es csapdája , hogy szabadidőnk szinte semmi volt. És ha nem dolgoztunk, ugyanúgy nem volt pénzünk.

Mindig olyan munkahelyre vágytam, ahol ha elmegyek pihenni és visszajövök, ugyanannyi fizetést kapok. Több mint 20 éve dolgozok, de ilyen sajnos még nem volt.

Elég volt. A Fireflies megoldás az összes problémámra. Kötetlen a hely, a munkaidő, és akkor is keresek pénzt, ha éppen nyaralok. Arról nem beszélve, hogy olyan csapattal dolgozhatok, akik hasonlóan gondolkodnak vagy hasonló szituációból indultak. Hiszen kölcsönösen kiválasztottuk egymást.

A legtöbb munkahelyi stresszt szerintem (persze az alacsony bérezés után!) a kollégák viselkedése okozza. Na itt ez sem probléma, hiszen nem raknak be egy csomó frusztrált, alul fizetett mégis az állását és elért pozícióját féltő „nagyon kedves” idegen közé. 🙂 Ha a főnöknek rossz napja van, az kihat az egész bagázsra, és még sorolhatnám, hogy mennyi kellemes élménnyel gazdagodhatunk egy-egy jól eltöltött munkanap után.

Van 1-2 hely ahol reggel megyek,amikor mindenki ott van. Nap mint nap látom az emberek arcán az undort, hogy együtt kell dolgozniuk és elszenvedniük azokat a dolgokat, amiket valahol felül kitalálnak nekik. Elszomorító, de ezek tények. Persze sok pénzért elviseljük egy darabig,nem? 🙂

Kimutatták, hogy a dánok igen nagy része a stressz miatt van leszázalékolva, ill. betegállományban…. Nem akarom őket bántani ,de Dánia egy jóléti társadalom. A kaja kb. ugyanannyi mint nálunk (tudni kell mit hol vegyél,az tény) viszont a fizetések kb. a 10-szerese. Szóval, ha ők stresszesek, akkor mi a helyzet velünk? 🙂

Azelőtt nemigen jutottunk el nyaralni, üdülni. Örültünk, ha ki tudtuk fizetni a havi rezsit és egyéb alap dolgokat. A végén ugyebár már azt sem.

És tudom, hogy vannak még talán egy páran rajtunk kívül, akik szintén így vannak ezzel. Mindenféle munkát elvállalnak és közben reménykednek, hogy majd ez majd segít. Mi évről évre lejjebb csúsztunk…

Sokan talán abban a csapdában vannak, hogy pénzük van, de nincs szabadidejük, nem látják a családjukat, barátaikat.

Hogy mennyivel jobban alszik az ember, ha nem fő a feje, hogy jövő héten mit fog enni, vagy hogyan fizeti ki a törlesztőjét! Ahogy anno mondani szokták, ezt írta fel az orvos!

Keressünk sok pénzt és segítsünk másoknak is! 🙂 Tarts velem!

A korábbi bejegyzéseket itt találod.

Kérd a prezentációt vagy keress meg a kérdéseiddel az alábbi elérhetőségeken!

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype : csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük