Mi a jó ebben neked?

Arra gondoltam, hogy nyilván mindenki minden bejegyzésemet nem olvasta még el. Ki ekkor ki akkor kapcsolódott be. Igen ám, de ha ez így van, akkor némelyek információ hiányban szenvedhetnek és nem áll nekik össze a kép. Pedig nekem az volt a célom, hogy minden egyes blogban újabb információ-szelettel gazdagodjatok, míg nem teljes rálátásotok lesz, mi is az, amibe invitállak titeket. Akkor lássuk zanzásítva. Azt már tudjuk, hogy semmire sem egy üzlet, hacsak nem segít minket hozzá, hogy általa elérjük a célunkat.

A mi feladatunk mindössze annyi, hogy az embereket tudatos utazóvá tegyük. Ellátjuk információval, ami alapján hozhat egy okosabb, pénztárca kímélőbb döntést. Megmutatjuk, hogy egy apró változtatás az utazási szokásaikon, milyen hatalmas változást idézhet elő az életükben. Lássuk hogyan! Míg a hagyományos utazási módszerekkel kiadásokat generálsz, addig a Fireflies-szal bevételt és további utazásokat. Ha a hagyományos módszert nézzünk: kiesel a munkából, a repjegy, a transzfer, a szállás, pénzt költesz az ott tartózkodás alatt. Míg a Fireflies-szal… Minél többet utazol, annál több bevételt termelsz.

Tehát akkor is keresel, amikor éppen nyaralsz. Élvezheted az előnyöket úgy, hogy üzletet építesz, aminek a későbbi mellékhatása az lesz, hogy ingyen utazhatsz, és úgy is, hogy csupán a jóval kedvezőbb árakon törzsutasként veszed igénybe a magas színvonalú szolgáltatásokkal együtt. Kinek melyik a szimpatikusabb. Saját utazási irodád lehet borzasztó egyszerűen és rengeteg előnnyel. Ez a cég a világturizmus csúcsát adja és képes jutalékot fizetni a forgalom után. Minden utazással kapcsolatos szolgáltatás elérhető rajtunk keresztül.

Neked van különbség az utazási szokásaid és igényeid között? Nekünk volt. Többnyire örültünk, ha eljutottunk a Balatonra. Ami persze nem rossz, de ki ne vágyna valami egzotikus helyre is néha, a homokos tengerpartra…

A készülődés, az utazás izgalma, a kikapcsolódás, feltöltődés, új élmények…sokunk vágyai között szerepel. Mert ezekre senkinél sem kell igényt ébreszteni, mindenkinek veleszületett, természetes igénye van rá. Amikor nem kell számolgatni, előre tervezgetni, kalkulálni. Nem a helyi szupermarketbe mész reggeliért, hanem végre beülsz az étterembe. Nem főzöl és mosogatsz egész idő alatt, csak mert így olcsóbban kijön. Hiszen egész évben dolgoztál. Megérdemelsz 1 vagy 2 hét gondtalan kényeztetést és kikapcsolódást? Az internet által most már pillanatokon belül el tudjuk juttatni az információt a barátainknak, ismerőseinknek merre jártunk, milyen szuper ajánlatot „csíptünk el”! Nálunk ez nem ritka eset, hanem mindennapos. 🙂

Biztonságban tudhatod magad és a családod az utazásaid során a 24 órás, anyanyelveden elérhető hotline ügyfélszolgálat segítségével. És ez csak egy része a profin összeállított szolgáltatásoknak, amik a Te igényeidhez vannak kialakítva. Rengeteg kutatás, fejlesztés eredménye az, amit most a kezünkben tarthatunk. Bátran kijelenthetem, piacvezető szerepet töltünk be. És akkor még nem beszéltem a csapatról és teljesen online, időben hozzád alkalmazkodó fantasztikus képzési rendszerünkről! Bárki számára elérhető, abszolút másolható! Te is meg tudod csinálni!

Tudatos utazó lehetsz, aki tisztában van a piacon jelenleg elérhető legjobb ajánlatokkal, pénzt ,időt és energiát takarítva meg. A turizmus igen dinamikusan fejlődő iparág. Évről évre nő az utazók száma és ha azt is figyelembe vesszük, hogy egy nyaralás, kikapcsolódás nem pár ezer Ft-os tétel, nagyon megnézzük hol költjük el, másrészről pedig kapunk egy képet arról mekkora összegek fordulnak meg itt. Szerintem mindenképp érdemes ebből a profitból részesedni. Az emberek eddig is költöttek erre, ezután sem fognak engedélyt kérni. Elvileg mindegy hol költöm el a nyaralásra szánt pénzem. De így most már azt mondom nagyon nem mindegy. Így nem költség, hanem inkább egy jó befektetés! 🙂

Itt minden alkalommal szerencsésnek érezheted magad, hogy milyen isteni áron foglaltad le a pihenésed, mégis 5 csillagos szolgáltatást kapsz. Milyen biztonságban tudhatod magad és a szeretteid, és mindezt úgy, hogy utazási bónuszt használtál, tehát egy Ft-ot nem költöttél. Sőt! A nyaralás alatt még pénzt is keresel! Neked jól esik, amikor lefoglalsz egy utat pl. 2-3, vagy 500 dollárral olcsóbban mint máshol? Ugyanarról az útról beszélek. Nem a pincében, vagy a recepción fognak elszállásolni. Minden tökéletesen ugyanaz. Csak TE nem. Mert te felvilágosult utazó vagy, aki tudja hol kapja a legjobbat a pénzéért. Szeretnéd megtapasztalni milyen ez?
Kérd a prezentációt vagy keress meg a kérdéseiddel, örömmel segítek! 🙂

Ha bővebb információt szeretnél, akkor kattints ide!

A korábbi bejegyzéseket itt találod.

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype: csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük