Megoldásokat akarsz?

Miután otthon szépen eladósodtunk, kijöttünk a párommal Dániába dolgozni.

A takarítás volt az akkor fellelhető lehetőségek netovábbja 🙂 Nem volt egy kifejezett életcél, ezért kerestem tovább az én megoldásomat. Sokáig törtem a fejem ( volt rá időm takarítás közben) hogy mihez kezdjek…

Mérlegelni kezdtem a lehetőségeket. A párom ilyen szempontból kicsit jobb helyzetben van, mert ő szereti a munkáját és bárhol tudja csinálni. Nekem nem sok elképzelésem volt.

A bevándorló akkor is csak bevándorló, max. egy eladói állásban gondolkodhattam valamelyik szupermarketben, de oda is inkább tanulókat alkalmaznak. Saját vállalkozás? Netán saját takarító cég? Bevallom, nem vonzódom ehhez az iparághoz annyira…

Valami olyan kellett amit lehet magyarul csinálni, de nincs kizárólag az itteni magyarokra korlátozva, elérhetem vele a világon bárhol élő embereket és univerzális megoldást tudok nekik is nyújtani ezáltal. Olyan dolog amiben örömömet lelem és feltehetően mások is. Mindenképpen hosszútávra gondolkoztam. Nem mindegy a csapat és a vezető sem. Na és mégis mi ez???

Többször bebizonyosodott számomra, hogy igaz a mondás: legyen meg a célod és az út majd szépen kirajzolódik hozzá. Végül megtalált amire vágytam! 🙂

Meg volt a cél. Apró probléma, hogy időnk nagyjából semmi és itt a rengeteg kudarc amit idáig megtapasztaltam. 🙂

A megvalósítás. Eleinte a hagyományos módszerekkel próbálkoztam. Régen sem hoztak túl sok eredményt, és most sem. De nem volt jobb . Akkor még!

Előfordult már, hogy belekezdtél valami üzletbe és kezdőként megkérdezték mekkora csapatod van, mennyit keresel? Most akarok elindulni, nyilván semekkora és egy büdös vasat sem még! Odébb is álltak. Így aztán mindig lódítani, szépíteni kellett és be kellett vetni a sikeres és befutott szponzort. Ezzel talán nincs is semmi baj, de most végre megtehetem, hogy senkinek nem kell megfelelnem! Őszinte lehetek és másokat is erre buzdíthatok! Hiszen valahonnan mindenki elkezdte! Van aki gyorsabban éri el amit kitűzött ,van aki lassabban ,de a lényeg, hogy célba érjünk.

A világ hatalmasat változott és hála istennek az üzletépítésben használt módszerek is.

Az internet óriási segítséget nyújt, hogy ne korlátozódjunk le és valóban csak a képzeletünk szabhasson határt, milyen és mekkora üzletet építsünk.

A network marketingben láttam fantáziát a kezdetektől, de a módszerek….mondhatott bárki bármit, nekem nem működtek.

Márpedig ha neked nem működik valami, győzködhetlek reggelig, „motiválhatlak” különböző puccos rendezvényeken, mutathatok neked olyan sikeres és gazdag embereket akik már megcsinálták, amilyet csak akarok, igaz? Olyan technológia kellett, ami nekem működik.

Különben hamar oda a kezdeti lelkesedés, ha nincs sikerélmény…Mert ha neked sikerélményed és ezáltal bevételed van, akkor nemigen kell győzködni, hogy dolgozzál vagy hogy ne lépj le egy másik üzletbe.

Sokszor vettem részt olyan rendezvényeken, ahol azzal próbáltak érzést és reakciót kiváltani, hogy gazdag és szinte máról-holnapra sikeressé vált embereket mutogattak és velük példálóztak. Nem tudom kiből milyen érzést vált ki az ilyesmi, de nálam pont az ellenkező hatást érte el. Engem ez kicsit sem inspirált. Egyszerűen nem volt reális. Nem láttam az én utamat, a saját lépcsőimet.

Az egyik kedven bölcsességem pont ezt mondja: „A sikerhez vezető lift nem működik. Használd a lépcsőt, lépésről lépésre! „ Na valami ilyesmi. 🙂

Sosem ítéltem meg senkit a munkája alapján, és ezután sem fogok. Nem mondom, hogy ha nem kell az üzletem, akkor maradjál csak Ausztriában és mosogassál tovább.

Az itteni mókuskerék is csak mókuskerék, és elég nehéz kimászni a takarítási csapdából. Meddig bírod fizikailag, idegileg és mi van a takarításon túl…?

Próbáltam én új üzletbe fogni, de kinek voltam hiteles? Hiszen nehogy már a takarítótól vegyenek bármit? Be vagy skatulyázva, főleg mikor ár évek óta ezt csinálod! Nekem egy teljesen új piacra volt szükségem!

Én azokat az embereket keresem, akik éreznek velem hasonlóságot. Tudják miről beszélek, ugyanúgy vélekednek dolgokról. Én nem mondom, hogy ez a világ legjobb üzlete, és senkit nem akarok rábeszélni semmire. Aki ugyanúgy meglátja benne amit én, azt segítem és támogatom, hogy elérje a célját, bármi is legyen az.

Ha bővebb információt szeretnél, akkor kattints ide!

A korábbi bejegyzéseket itt találod.

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken.

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype: csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük