Gyarapodunk!

Először is szeretném üdvözölni az újonnan érkezőket, akik frissen csatlakoztak hozzánk és persze örülök a régebbi, hűséges csapattagoknak egyaránt! Most már vagyunk itt Angliából, Hollandiából, Szlovákiából, Olaszországból, Erdélyből és persze Magyarországról is. Köszöntelek benneteket! 🙂

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. Ez az egész erről szól. Úgy érheted el az anyagi jólétet, hogy közben jól alszol.:-) Persze már ha tudsz aludni az izgatottságtól! 🙂 Már annyi mindent leírtam az üzletről és a csapatról, nem szeretném ismételni magam, ha mégis megtörténik, kérlek nézzétek el nekem.

Sokan élünk külföldön különböző okokból, de talán legtöbben azért, hogy kimásszunk abból a csapdából, amibe belekerültünk. Itt megtalálhatod a hozzád hasonló gondolkodású és élethelyzetű embereket!

Aki nem szeret utazni és nem szeret csapatot építeni, nem fog itt maradni, abban biztos vagyok. De senkit ne tévesszen meg, ez a csapat építés már teljesen más, mint anno volt.

Mennyire vagy hiteles az ismerőseid előtt? Szerintem tudom a választ. Főleg ha Ausztriában mosogatsz vagy Dániában takarítasz. Mennyire könnyen veszed fel a gazdag, befutott üzletember szerepét ( napi 10 óra güri után) és ismerkedsz idegenekkel, hogy üzletről beszélhess velük? Pláne ha ez mondjuk nem az anyanyelveden történik?


Ha például külföldön élsz, igencsak lecsökken azon emberek száma, akiket fel tudsz hívni. Amitől ez még izgalmasabb, hogy te kb. akkor indulsz munkába, amikor mindenki más befejezi és hazafelé tart. Ez egy más dimenzió. Megváltozott a világ és ezzel együtt szerencsére a hálózatépítő szakma is. Ki szeret olyanokkal beszélni akiket nem érdekel, olyanokra várni, akik nem jönnek el, és ki szereti az elutasítást?

Még egy fontos dolog! Itt úgy lehetsz sikeres ahogy vagy, amilyen vagy. Amilyen típus vagy te, olyanokat fogsz vonzani. Mert ők tudnak azonosulni veled. Nem kell kibújnod a bőrödből és nem érzed azt hogy „áh, én ezt nem tudom megcsinálni. Én teljesen más vagyok.” Arról nem beszélve, hogy még ha meg is próbálod leutánozni a szponzorod/vezetőd, a te szádból nem biztos hogy úgy fog ám hangzani. Csak úgy tudunk segíteni másoknak, ha valamennyire fel tudjuk venni az ő nézőpontjukat.

Mindenfelé mindenki el akar adni valamit. Én már sokszor csak mosolygok, mikor látom a face-n, hogy vannak kifejezetten erre a célra létrehozott oldalak, de csak azok látogatják, akik felteszik a saját hirdetéseiket. Van ennek jó oldala is, mert legalább tesznek valamit. De nem gondolom, hogy túl hatékony lenne.

Szerinted mi motiválja jobban az embereket jelen körülmények között, hogy megvegyék azt a rengeteg terméket amit rájuk zúdítanak, vagy hogy anyagilag jobb helyzetbe kerüljenek? Igen, a termék az, ami biztosítja az üzlet alapját és élethosszát! De valójában csak egy kellék. Kiváló kellék, hozzáteszem. Én teljes mértékben tudok ezzel azonosulni és ezért hiszek is benne. Több is ez mint hit, bizonyosságom van róla, kipróbáltam és fantasztikus! Működik mint termék, kiváló terméktapasztalatok vannak, folyamatosan jönnek az újabb fejlesztések, amik még könnyebbé teszik a munkánkat és élvezetesebbé a kikapcsolódásunkat! És működik mint üzlet, rengeteg ember változtatta meg az életét ezen keresztül és szuper látni, hogy a csapatunk csak terjeszkedik napról napra, rendezvényről rendezvényre több mosolygós arcot látni!

Onnantól hogy reggelente kinyitod, odáig hogy este behunyod a szemed, mi az amit muszájból és mi az amit saját örömödre csinálsz? Nekem ez az arány még elég pocsékul fest. 🙂 Dolgozom rajta mindennap, hogy változzon és változik is! Türelem az kell hozzá, meg kitartás.

Mindig olyan munkahelyre vágytam, ahol ha elmegyek pihenni és visszajövök, ugyanannyi fizetést kapok. Több mint 20 éve dolgozok, de ilyen sajnos még nem volt. Elég volt. A Fireflies megoldás az összes problémámra. Kötetlen a hely, a munkaidő, és akkor is keresek pénzt, ha éppen nyaralok. Arról nem beszélve, hogy olyan csapattal dolgozhatok, akik hasonlóan gondolkodnak vagy hasonló szituációból indultak. Hiszen kölcsönösen kiválasztottuk egymást.

A legtöbb munkahelyi stresszt szerintem (persze az alacsony bérezés után!) a kollégák viselkedése okozza. Na itt ez sem probléma, hiszen nem raknak be egy csomó frusztrált, alul fizetett mégis az állását és elért pozícióját féltő seggnyaló közé. Ha a főnöknek rossz napja van, az kihat az egész bagázsra, és még sorolhatnám, hogy mennyi kellemes élménnyel gazdagodhatunk egy-egy jól eltöltött munkanap után. Nemrég épp sikerült nekem is összevesznem az egyik emberrel hasonló okok miatt.

Motiváció minden napra … 🙂 Remélem itt megtalálod te is a számításod, segítséged mindig lesz, keress bátran! 🙂

Ha bővebb információt szeretnél, akkor kattints ide!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken.

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni.

Üdvözlettel:

Én 21

Cseh Kata

info@csehkata.hu

utazas@csehkata.hu

skype: csehka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük